Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fizetés, szállítás

Általános szállítási és fizetési információk
 
FONTOS!!!
 
Kérjük olyan szállítási címet adjanak meg, ahol napközben tartózkodnak és legyenek szívesek minden információt megadni: emelet/ajtó, csengő (működik-e), munkahely esetén cég neve, emelet, részleg stb. Kérjük vegyék figyelembe, hogy a futár sem várakozni nem fog tudni, sem adott napon másik címre nem fog tudni csomagot átvinni.
 
A webáruházban feltüntetett árak az ÁFÁ-t tartalmazzák. Az árak az egyes termékeknél vagy kategóriáknál feltüntetett mennyiségre vonatkoznak és Forintban értendők. 
 
A termékeknél található képek illusztrációk, nem biztos, hogy az Ön monitorán ugyan olyan szín jelenik meg mint a termék valós színe. Kérjük rendelésnél vegye figyelembe, hogy minden igyekezetünk ellenére a termék színe eltérhet a képen látottaktól.
 
Rendeléseket e-mailben és telefonon nem áll módunkban elfogadni.
 
A megrendelések feldolgozására munkanapokon 12:00 - 18:00 óráig kerül sor, a munkaidőn túl érkező rendelések a következő napon kerülnek feldolgozásra. Ha minden termék van raktáron a csomag elkészülte után személyes átvétel és előre utalás esetén, e-mail-ben felvesszük a megrendelővel a kapcsolatot. Az utánvéttel rendelő vásárlóink csomagjait (ha nincs hiányzó termék) előzetes értesítés nélkül átadjuk a futárszolgálatnak. 
 
Szállítási és fizetési módok:
 
- személyes átvétel - ingyenes
Ha elkészült megrendelése e-mail-ben értesítjük és Ön átveheti a csomagot üzletünkben. 
Személyes átvételnél a rendelés módosítható, a számlát nem készítjük el előre. Ön dönthet úgy, hogy mást vásárol, kicseréli a választott terméket vagy hozzá tesz a rendeléshez.
A megrendelt termékek személyes átvételére üzletünkben van lehetőség. Üzletünkben fizethet készpénzzel vagy bankkártyával.
Cím: 2120 Dunakeszi, Madách Imre utca 1./C
Kérjük minden esetben várja meg amíg értestjük, hogy csomagja átvehető.
 
- utánvétes szállítás:
A megrendelt áru értékét, az utánvét kezelés költségét, valamint a szállítás költségét a vásárló a csomag átvételekor fizeti. 
Az utánvét összege:
10000,- Ft-ig 380,- Ft 
20000,- Ft-ig 450,- Ft
Amennyiben a vásárló/megrendelő az utánvétes csomagot nem veszi át, az adott vásárlónak/megrendelőnek utánvétes csomagot többször nem küldünk ki.
 
- előre utalás:
Ha elkészült a csomag e-mail-ben értesítjük Önt a fizetendő összegről és a banki adatokról. Ezt követően 3 nap áll rendelkezésére az összeget átutalni. Az összeg számlánkra történő beérkezését követő első munkanapon átadjuk a futárszolgálatnak a csomagot.
Előre utalásos vásárlás esetén, amennyiben az utalandó összeg 3 napon belül nem érkezik be számlánkra a rendelést töröljük. Kivétel ez alól, ha a vásárló lemondja a megrendelést, vagy fizetési haladékot kér.
 
 
Szállítási költség:
 
A személyes átvétel üzletünkben, ingyenes. Fizetni készpénzzel és bankkártyával lehet.
 
Futárszolgálattal történő szállítás esetén:
 
Bruttó 20000,-Ft vásárlás esetén a szállítás ingyenes,
 
Az utánvét összege:
10000,- Ft-ig 380,- Ft 
20000,-Ft-ig 450,- Ft
 
Belföldi csomagszállítás esetén
0,1-2 kg-ig 1660,- Ft
2,1-3 kg-ig 1890,- Ft
3,1-5 kg-ig 1960,- Ft
5,1-10 kg-ig 2040,- Ft
10,1-15 kg-ig 2190,- Ft
15,1-20 kg-ig 2420,- Ft
 
Az árak csomagonként értendők és tartalmazzák az ÁFÁ-t.
 
Amennyiben a webshopban hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése, illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk a vevőt az új adatokról. Felhasználó ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy elállhat a szerződéstől.